DokuWiki

It's better when it's simple

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


nl:newsletter

DokuWiki Nieuwsbrief

Inschrijven voor de DokuWiki Nieuwsbrief

De DokuWiki Nieuwsbrief houd je op de hoogte van wat er gebeurd in de ontwikkeling van DokuWiki en in de gemeenschap, geeft tips & trucs en geeft aandacht aan opmerkelijke plugins en templates. Het wordt onregelmatig elke een of twee maanden verstuurd.

We raden aan om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en daarbij het HTML formaat te gebruiken voor volle schoonheid in je mailbox ;-).

De nieuwsbrief-infrastructuur wordt gesponserd door MailChimp.

Voorgaande uitgaves

Terugkoppeling en suggesties

Terugkoppeling op de vorige nieuwsbrief en suggesties voor toekomstige onderwerpen kunnen worden gepost in Nieuwbrief terugkoppelingsForum.

Hulp aanbieden

De nieuwsbrief wordt gemaakt door Het Nieuwsbrief Team. Het team is tamelijk klein en heeft altijd hulp nodig. Als je graag tips, verhalen of andere delen wilt delen voor de nieuwbrief, schrijf je dan alsjeblieft in op de newsroom mailinglist (Engelstalig). Als je ingeschreven bent kun je e-mail versturen naar dokuwiki [dash] newsroom [at] freelists [dot] org.

nl/newsletter.txt · Laatst gewijzigd: 2012-09-08 00:32 door 82.136.210.17

Tenzij anders vermeld valt de inhoud van deze wiki onder de volgende licentie: CC Attribution-Share Alike 4.0 International
CC Attribution-Share Alike 4.0 International Donate Powered by PHP Valid HTML5 Valid CSS Driven by DokuWiki