DokuWiki

It's better when it's simple

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


nl:bugs

Foutmeldingenvolgsysteem

DokuWiki heeft een Foutmeldingenvolgsystem (Bugtracking System). Meld alsjeblieft daar alle fouten en wensen. Wanneer je een fout meld, geef altijd informatie over je besturingssystem, webserver en browser. Als er omgevraagd wordt kun je het volgende commando aan de link toevoegen doku.php?do=debug en de resultaten bij je melding plaatsen.

Codetests alsjeblieft: als je handig genoeg ben, voeg dan alsjeblieft een falende unit test bij je foutmelding - dit helpt heel veel.

Lees alsjeblieft Hoe je efficiënt fouten meldt (engels) voor dat je jouw fout meldt.

Hoe gebruik je het foutmeldingenvolgsysteem

Ga eerst na of de fout of wens er nog niet in staat. Probeer een paar sleutelwoorden in het zoekvak bovenaan de pagina en kies All Statuses - zo vind je ook gesloten foutmeldingen – je fout zou al opgelost kunnen zijn ;-).

Als je foutmelding vindt van “jouw” fout voeg dan eventuele nuttige informatie of bestanden toe. Je kunt ook je zelf toevoegen aan de lijst om geïnformeerd worden over de status van de foutmelding (“Watch task”)

Als je jouw fout niet kunt vinden gebruik dan de “Add new task” bovenaan de pagina. Neem de tijd om alle velden in te vullen.

Recent geopende taken

nl/bugs.txt · Laatst gewijzigd: 2016-03-17 20:09 door Aleksandr

Tenzij anders vermeld valt de inhoud van deze wiki onder de volgende licentie: CC Attribution-Share Alike 4.0 International
CC Attribution-Share Alike 4.0 International Donate Powered by PHP Valid HTML5 Valid CSS Driven by DokuWiki